CAFÉEN MED OMTANKE


Til dig der sætter pris på kvalitet og gode råvarer


KAFFE MED GOD SAMVITTIGHED FRA NGUVU!

NGUVU styrker kvindelige kaffebønder i Kenya. Kvinderne er tidligere blevet udnyttet af de mange mellemmænd, der snuppede fortjenesten af kvindernes hårde arbejde. Det har fastholdt dem i fattigdom, hvilket gav både kvinderne og deres børn en usikker hverdag.

NGUVU sikrer nu kvinderne en ordentlig løn, ofte 2-3 gange mere end tidligere. Kvinderne får desuden betalingen med det samme.

Kvinderne modtager også undervisning, så de kan optimere kaffefarmene. På den måde kan de producere flere og bedre kaffebønner og derigennem styrke kaffeforretningen. Kvinderne får også doneret flere kaffetræer til farmene, så de på sigt kan producere endnu flere kaffebønner.

Derudover får kvinderne vandtanke, så de kan opsamle regnvand, der kan bruges i lange tørkeperioder.

En del af kvinderne modtager også økonomisk støtte til børnenes skolegang, så de kan skabe en fremtid med muligheder.

Når du køber kaffebønnerne fra NGUVU, er du med til at styrke de kvindelige kaffebønder, give børnene en bedre fremtid og skabe udvikling i lokalsamfundet.

NGUVU kaffe giver mening for os.
VILD MED VIN - ØKOVIN

Vores smagfulde vine bliver leveret af den lokale vinforhandler VildMedVin, der er kendetegnet ved en grundlæggende kærlighed til og fascination af vin. Herfra har vi valgt nogle fantastiske økologiske vine, som er importeret med blik for at forene kvalitet med respekt for miljøet.

RØDVIN

Fußer, Deidesheimer Spätburgunder er en pinot noir af høj kvalitet, der drives af noter, der leder tankerne hen på kirsebær, hindbær og duften af våde sten.

Paul Jaboulet Aine, Rouge Parallele 45 er en økologisk Côtes du Rhône bestående af 60% Grenache Noir og 40% Syrah. Smagen har en flot tørhed, godt pakket ind i velour, med toner af bitter chokolade, engelsk lakrids og røde bær.

HVIDVIN

Fußer, Deidesheimer Riesling har en delikat syrestruktur, der danner rygraden i vinen. I næsen og på paletten fremstår citroner, æbler og ferskner markant med et supplement af mineralitet, der bryder frugten smukt.

Gerard Bertrand, Naturae Chardonnay er økologisk produceret ved hjælp af en naturlig tilgang til vinproduktion, hvor producenten intervenerer mindst muligt i processen. Vinen har Chardonnays velkendte mundfylde samt en forfriskende syre. Duften byder på hvide blomster, melon og citrus hvilket går igen i smagen.

ROSÉ

Domaine du Seminaire, Rosé Sourire er en Côtes du Rhône bestående af 100% Grenache druer. Sourire betyder smil, og denne rosé kan bringe smilet frem hos enhver! Forfriskende og meget aromatisk med friske røde bær og citrusfrugter.