LUKSUS OG BEDSTE LYD
VELKOMMEN I BIG BIO HOLSTEBRO


Det hele ændrer sig, når man pludselig selv bliver en del af filmen!
Sådan føles det, når man hos BIG BIO ser film med vores laserprojekter, der har det mest knivskarpe billede og Dolby Atmos lyd i alle salene. Der er en overvældende klarhed i vores billede og lydsystem. Mikroskopiske detaljer fremstår helt præcise, en enorm power og næsten fysisk kraft spredes i salen, uanset hvilken række man sidder på. Du og salen omsluttes af lyd på en fuldstændig oplevelsesrig måde. Prøv det selv hos BIG BIO!
SAL 1
ANTAL SÆDER: 188 + 2 kørestolspladser
LÆRREDETS STØRRELSE: 17,4 x 7,3 M (127,02 m2)
LYD:Dolby Atmos
TELESLYNGE: Ja
HANDICAPADGANG: Ja


SAL 2
ANTAL SÆDER: 124 + 2 kørestolspladser
LÆRREDETS STØRRELSE: 14,2 x 5,9 M (83.78 m2)
LYD:Dolby Atmos
TELESLYNGE: Ja
HANDICAPADGANG: Ja


SAL 3
ANTAL SÆDER: 90 + 2 kørestolspladser
LÆRREDETS STØRRELSE:
14,2 x 5,9 M (83.78 m2)
LYD: Dolby Atmos
TELESLYNGE: Ja
HANDICAPADGANG: Ja


SAL 4
ANTAL SÆDER: 71 + 1 kørestolspladser
LÆRREDETS STØRRELSE: 13,1 x 5,5 M (72.05 m2)
LYD: Dolby Atmos
TELESLYNGE: Ja
HANDICAPADGANG: Ja


SAL 5
ANTAL SÆDER: 71 + 1 kørestolspladser
LÆRREDETS STØRRELSE: 10 x 4,2 M (42 m2)
LYD: Dolby Atmos
TELESLYNGE:Ja
HANDICAPADGANG: JaBag lærredet i BIG BIO Holstebro gemmer der sig i alle sale kraftige subwoofere. I lofterne i alle sale hænger helt nye JBL 3-vejs højttalere, der tilsammen giver den perfekte Dolby Atmos lydoplevelse.Vi har naturligvis installeret ekstra brede reclincer sæder i alle sale, så der er god plads til at læne sig tilbage.Vi har sørget for ekstra benplads på alle rækker i BIG BIO Holstebro, faktisk hele 2,10 meter - så smid benene op!
Til den gode filmoplevelse hører sodavand og popcorn. Vi har videreudviklet vores sæder, så der nu er både sodavands- og popcornholdere i alle sæder - det er derfor slut med at vælte sine popcorn eller sodavand.Vores lækre lædersæder sikrer den bedste komfort.Vi garanterer den hyggeligste filmoplevelse for hele familien i BIG BIO Holstebro.